Kipar – Najlepši hoteli na plaži

Datum objave:
Kipar hoteli na plazi

Prema podacima statističkog zavoda Kipra, treće po veličini mediteransko ostrvo je u 2018. godini posetilo 3.938.625 turista, što je skoro 300.000 više u odnosu na 2017. godinu (3.652.073).

Kako broj turista raste iz godine u godinu, tako se na Kipru povećava i broj novoizgrađenih hotela.

Predstavljam vam 20 po meni najlepših kiparskih hotela koji se nalaze na samoj plaži.

Four Seasons Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Smešten na sopstvenom delu peščane plaže u Limasolu, hotel “Four Seasons” nudi smeštaj sa pet zvezdica, okružen tropskim vrtovima sa dva bazena slobodnog oblika i dva teniska terena sa reflektorima. Hotel je u nezavisnom privatnom vlasništvu i poseduje tri nagrađivana restorana i ekskluzivni spa centar “Shiseido”.

Amathus Beach Hotel Limassol

Najbolji hoteli na Kipru

Ovaj luksuzni hotel u ponudi ima direktan prilaz plaži na Sredozemnom moru, dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen sa morskom vodom, pet različitih restorana i spa centar površine 1.500 m².

Columbia Beach Resort

Najbolji hoteli na Kipru

Iskusite uslugu svetske klase u objektu “Columbia Beach Resort”. Rizort Columbia Beach nalazi se na plaži u zalivu Pisuri, usred velikog uređenog vrta. Poseduje bazen dužine 80 metara u obliku lagune, pet restorana i sedam barova.

Alexander The Great Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Ovaj hotel sa četiri zvezdice smešten je pored mora, na 150 metara od centra Pafosa. Nudi pogled na plažu označenu Plavom zastavicom i nalazi se na 10 minuta hoda od luke Pafos.

Anassa Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Anassa” smešten je na obroncima poluostrva Akamas na severu regije Pafos, u mestu Lači. Fenomenalan ambijent ovog hotela sa pet zvezdica upotpunjava panoramski pogled na prelepu plažu i prirodno okruženje.

Elysium Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel sa pet zvezdica Elysium smešten je na plaži u Pafosu, odmah pored Grobnice kraljeva. U ponudi su elegantno uređen enterijer i terasa sa pogledom na zalaske sunca iznad Mediteranskog mora.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Constantinou Bros Asimina Suites” je luksuzni hotel sa pet zvezdica za goste starije od 16 godina. Nudi dva bazena sa slatkom vodom na otvorenom. Hotel je udaljen 3 km od ribarske luke Pafos i samo 4 km od centra grada.

Alion Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Ovaj prefinjeni hotel u Aja Napi ima bujnu baštu sa palmama, sa direktnim izlazom na peščani zaliv. Njegov elegantan restoran nudi jela internacionalne kuhinje i mogućnost obedovanja kraj bazena…

Annabelle Hotel

Ovaj luksuzni rizort sa 5 zvezdica poseduje tropske uređene vrtove koji okružuju veliki bazen sa pećinama za plivanje. Iz objekta se pruža pogled na luku Pafos. Objekat nudi dobre opcije za obedovanje i pristup prelepom Sredozemnom moru.

The Royal Apollonia

Najbolji hoteli na Kipru

Ovaj luksuzni hotel se nalazi pored plaže u Limasolu, na samo 5 km od arheološkog nalazišta Amathus. Hotel je poznat po izvrsnoj kuhinji, a gostima su na raspolaganju dva osvetljena teniska terena i sauna. Balkoni u smeštajnim jedinicama pružaju pogled na planinski masiv Trodos i Sredozemno more.

Louis Althea Beach

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Louis Althea Beach” nalazi se u Protarasu, na 7 km od Nacionalnog parka Kavo Greko. Nudi direktan pristup plaži. Gostima su takođe na raspolaganju spa centar, sauna i spektakularan pogled na more.

Londa Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Londa” smešten je u turističkom delu Limasola, a nudi wellness centar i bazen na otvorenom sa pogledom na Sredozemno more. U ponudi ima doručak na bazi švedskog stola i sobe sa italijanskim dizajnerskim nameštajem. Hotel pripada grupaciji Small Luxury Hotels.

Almyra Hotel

Nalazi se u srcu Pafosa. Hotel “Almyra” smešten je unutar tropskog vrta na samo 5 minuta hoda od luke Pafos.

Cavo Maris Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Cavo Maris Beach” nalazi se u vrtu punom palmi na plaži u Protarasu. Nudi dva teniska terena, spa centar i kiosk pored plaže. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Sobe sadrže balkon sa pogledom na more i bazen.

Grecian Bay Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Odmaralište “Grecian Bay” smešteno je pored peščane plaže u letovalištu Aja Napa. U ponudi ima zatvorene i otvorene bazene, spa sadržaje i tri teniska terena. Ovo odmaralište sa panoramskim pogledom na more sadrži klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonima.

Sentido Thalassa Coral Bay

Najbolji hoteli na Kipru

Smešten je u Koralnom zalivu severno od Pafosa, nudi sobe sa pogledom na more, kao i otvorene i zatvorene bazene.

Coral Beach Hotel & Resort Cyprus

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel i rizort “Coral Beach” smešten je u Koralnom zalivu na lokaciji sa koje se pruža pogled na peščanu plažu i svetle sobe sa balkonom ili terasom. Ponuda objekta takođe obuhvata rekreativne sadržaje kao što su bazen u zatvorenom, spa centar i dva bazena na otvorenom, od kojih jedan ima tobogane.

Adams Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Adams Beach” je smešten na peščanim plažama zaliva Nisi u Aja Napi. Poseduje nekoliko otvorenih bazena, teniski teren i spa centar.

Venus Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Hotel “Venus Beach” nalazi se na prirodnoj peščanoj plaži, pored arheološkog parka Grobnice kraljeva, koji predstavlja najvažniji arheološki lokalitet u Pafosu. Različiti restorani nude veliki izbor poslastica tokom celog dana.

Constantinos The Great Beach Hotel

Najbolji hoteli na Kipru

Ovaj hotel sa pet zvezdica nalazi se na samoj plaži u centru Protarasa. Raspolaže otvorenim bazenom u obliku lagune, terasom i bogatom ponudom restorana i barova.

Pretraga i rezervacija smeštaja na Kipru…

Fotografije koje se nalaze na ovoj stranici vlasništvo su hotela.

Podelite stranicu:
Autor: Moj Kipar Travel 0 komentara

0 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *