Booking.com

Hoteli

Cene hotelskih soba na Kipru variraju od mesta do mesta i zavise od klase hotela i perioda godine. Takođe, bitno je i koliko ranije izvršite rezervaciju. Možete očekivati da platite između 50 i 120€ za dvokrevetnu sobu u hotelima C klase (što zavisi od lokacije i doba godine).

Hotel cene Aja Napa Kipar

Postoji veliki broj luksuznih hotela širom Kipra, ali dobro vodite računa, neki sa četiri ili pet zvezdica ne pružaju kvalitet ekvivalentan broju zvezdica. Zato se pre odabira hotela iz ove kategorije dobro informišite da vas pri dolasku ne bi dočekalo neprijatno iznenađenje.

Većina hotela u cenu uključuje i doručak. Ako nije navedeno, slobodno im pošaljite upit. Ponekad možete dobiti povoljniju cenu ukoliko ne želite doručak, iako to nije uvek moguće. Doručak je uglavnom na bazi švedskog stola sa hranom različitog kvaliteta i kvantiteta, tako da često bolje rešenje može biti doručak u okruženju hotela po višoj ceni, ali sa hranom koju ste sami odabrali.

Apartmani

Slično situaciji sa hotelima, teško je precizirati cene soba jer su one uslovljene brojnim faktorima. Možete očekivati da ćete platiti više na popularnim destinacijama, a manje na onim manje atraktivnim.

Generalno, najčešće se cene soba kreću u rasponu od 30 do 100€ za apartman. Naravno, možete naći i jeftinije i skuplje apartmane.

Apartmani postoje u vidu jednosobnih pa sve do kuća/vila sa kompletnim sadržajima.

Hotel na plaži u Aja Napi (Fotografija: mojkipar.com)